In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag nemen we het op tegen Spijkenisse. De ploeg van Peter Wubben maakt tot op heden een moeizaam seizoen door. Neemt niet weg dat Jodan Boys het altijd knap lastig heeft in de onderlinge duels. Vorig seizoen wist Jodan Boys, in eigen huis, voor het eerst sinds jaren weer eens te winnen van de groen witten. Daar leek het lang niet naar uit te zien. Bij rust leidde Spijkenisse met 0-2. Jodan Boys toonde karakter en boog de ruime achterstand om in een 3-2 overwinning. Yusri el Kandoussi schoot tien minuten voor tijd de winnende treffer binnen.

Yusri El Kandoussi wordt gefeliciteerd door Michel Verkaik en  Vincent Verbond nadat hij Jodan Boys zojuist op een 3-2 voorsprong heeft geschoten

Vorige week speelde Spijkenisse tegen DUNO en was het grote delen van de wedstrijd de bovenliggende partij. Het vergat alleen de trekker over te halen, waardoor DUNO nog gelijk wist te maken. Hier ligt dan ook het euvel van Spijkenisse dit seizoen, het afmaken van kansen.

Jodan Boys wist vorige week voor de tweede maal op rij te winnen. In Katwijk boekte de ploeg van Leen van Steensel een goede voerwinning op FC Rijnvogels. Bradley el Idrissi nam beide treffers voor zijn rekening. Een mooie teamprestatie, waarbij het collectief een doorslaggevende rol bleek te spelen. Het zou mooi zijn als Jodan Boys komend weekend de goede lijn door weet te trekken tegen Spijkenisse.

Buiten het veld maatjes van elkaar. Zaterdag gaan Bellahcen en Hamdani beiden vol voor de winst!

De ploeg van oud Jodan Boysspelers Hamdani en van der Pluijm zal daar anders over denken. Zij komen voor niets minder dan de drie punten naar Gouda, om zo afstand te kunnen nemen van de onderste regionen. Jodan Boys zal zaterdag dan ook weer alles uit de kast moeten trekken om een goed resultaat te boeken. Laten we onze ploeg net als twee weken geleden tegen DHSC hartstochtelijk aanmoedigen om zo de punten in eigen huis te houden.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer B. van Rijsbergen. Aanvang 14.30 uur.

FORZA Jodan Boys