In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag nemen we het in Katwijk op tegen FC Rijnvogels. Bij Jodan Boys en FC Rijnvogels staan in de voorste linie twee spelers die samen een beoogd koningskoppel bij Noordwijk zouden moeten gaan vormen in het seizoen 2015/2016: Jeroen Borsboom en Jaap van Duin. Even leek het een droomduo te worden. In de voorbereiding en de eerste KNVB bekerwedstrijd vonden ‘Japie’en ‘Borsoe’ elkaar blindelings en scoorde beide spelers aan de lopende band. Helaas gooide een zware knieblessure Van Jeroen Borsboom tegen SJC roet in het eten. Zaterdag spelen de mannen niet bij elkaar in het team, maar staan ze tegenover elkaar.

De ploeg van scheidend trainer Jimmy Simons draait een, tot op heden, prima seizoen. Na elf wedstrijden staan de Vogels op de vijfde plek met slechts twee punten achter de nummer twee Sportlust’46. Vorige week speelde de Katwijkers een uitwedstrijd tegen DUNO en die werd met 1-3 gewonnen. Jaap van Duin liet eens te meer zien het scoren niet verleerd te zijn verleerd. Hij nam twee treffers voor zijn rekening

 

Bradley el Idrissi zorgde vorige week voor de enige treffer van de wedstrijd. Hier vorig seizoen in duel met Diederick Hoogerwaard in de thuiswedstrijd FC Rijnvogels die met 3-1 werd gewonnen.

Jodan Boys boekte vorige week een overwinning die te danken was aan het collectief. Tegen het sterke DHSC speelde onze jongens met vuur, passie en opofferingsgezindheid. Hierdoor werden de drie punten uiteindelijk over de streep getrokken. Als Jodan Boys zaterdag met dezelfde intensiteit weet te spelen belooft het weer een mooie wedstrijd te worden in Katwijk. Vorig jaar begon, na een slechte periode, de triomf in de kustplaats. De 0-2 winst tegen FC Rijnvogels bleek uiteindelijk het begin van zeven overwinningen op rij en winst van de periode.

Yusri el Kandoussi scoorde vorig jaar op bijzonder fraaie wijze.

Jodan Boys kan zaterdag weer aan de bak. De Kooltuinstrijders willen zo hoog mogelijk mee blijven doen en de trainer Simons een passend afscheid geven aan het einde van het seizoen. Jodan Boys moet daar uiteraard een stokje voor steken en laten zien dat de overwinning van vorige week geen eenmalige oprisping was. Eén ding is zeker de steun van het Goudse publiek doet altijd goed. Dus kom zaterdag allemaal naar de Kooltuin in Katwijk om onze mannen aan te moedigen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer B.L.J.M.M. Elissen.