In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys heeft zich afgelopen dinsdag geplaatst voor de derde ronde van de districtsbeker. In Gouda werd een versterkt Noordwijk 2 met 5-2 verslagen. In een attractief duel kwam Jodan Boys nog wel op achterstand door een doelpunt van Tjeerd Wesdijk. Maar nog voor rust werd de stand in het voordeel van Jodan Boys omgedraaid, door doelpunten van Verkaik en de Berg. Kort na rust kwam Noordwijk weer op gelijke hoogte. Het was weer Wesdijk die het net namens Noordwijk wist te vinden. Jodan Boys liet het hier niet bij zitten. Onder leiding van aanvoerder Bellahcen werd er ruim afstand genomen van Noordwijk, waar Fanny Waandels de hele wedstrijd speelde. Bradley el Idrissi zorgde voo de 3-2.  Goals van Jeroen Borsboom en wederom Tugo de Berg zorgde voor een  5-2 eindstand.

Tygo de Berg, hier in actie tegen Rijsoord,  bekroonde zijn goede optreden met twee doelpunten.

Na de twee kansloze verliespartijen tegen Zwaluwen en FC ‘s-Gravenzande herpakte Jodan Boys zich dinsdag goed. Met veel energie en bij vlagen goed voetbal werden de Noortukkers verslagen. Dit geef vertrouwen voor de wedstrijd van aankomende zaterdag wanneer de nummer twee van de ranglijst, DHSC, langskomt.

FORZA Jodan Boys