In Nieuws Jodan Boys 1

Dinsdagavond neemt Jodan Boys het, in de tweede ronde van de districtsbeker,  in eigen huis op tegen Noordwijk 2. Een aantal seizoenen achter elkaar  speelde Jodan Boys 1 en Noordwijk 1 verschillende mooie wedstrijden tegen elkaar. De meest in het oog springende wedstrijd blijft nog steeds de eenmalige rentree van Edwin van der Sar onder de lat bij Noordwijk. Destijds waren Jeroen Borsboom en Mark Veerman zijn ploeggenoten in het shirt van de Noortukkers.  Helaas staan die onderlinge confrontaties niet meer op het programma. Noordwijk 1 is met een katapult naar de top van het amateurvoetbal geschoten en draait daar prima mee in de middenmoot. Roy Rondeltap stond vorig jaar nog onder lat bij Noordwijk en maakte beide promoties mee.

 

Fanny Waandels in het shirt van Jodan Boys. Wie weet misschien dinsdag een weerzien met onze oud-spits!

Noordwijk 2 speelt in dezelfde competitie als Jodan Boys 2, de reserve hoofdklasse. In deze competitie staat het één punt achter ons tweede. Afgelopen zaterdag werd er ingehaald tegen Katwijk 2. Op de Krom won Katwijk met 1-0, ‘onze’ Fanny Waandels stond in de basis bij Noordwijk 2. Het tweede elftal van Noordwijk plaatste zich vorig seizoen voor de districtsbeker. Het overleefde al vier wedstrijden. In de poule werd er met 2-1 van SJC 1 (zaterdag) gewonnen en met maar liefst 7-1 van Zevenhoven. De zaterdagamateurs van VVSB waren met 2-1 te sterk. Door de twee overwinningen in de poule,  werd de eerste ronde bereikt. In deze ronde werd Quick 2 uit Den Haag met 3-1 verslagen.

 

Kunnen we dinsdag, na tweedoelpuntloze wedstrijden van de kant van Jodan Boys, het net weer laten bollen?

Jodan Boys was afgelopen zaterdag vrij. Een mooi moment om de koppies leeg te maken. De afgelopen twee uitwedstrijden werden verloren en Jodan Boys wist zelf het net niet te vinden. Een behoorlijke domper. Dinsdag heeft Jodan Boys de kans zich te revancheren in de beker en mogelijk vertrouwen te tanken in aanloop naar de wedstrijd van aankomende zaterdag tegen DHSC. In de vorige ronde werd eersteklasser XerxesDZB met 4-0 verslagen. Het zal dinsdagavond weer een mooie wedstrijd worden. Wie weet een weerzien met Fanny Waandels.

Kom onze mannen aanmoedigen. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van de heer E.M. Toonen.

FORZA Jodan Boys