In Nieuws, Nieuws Voetbaltechnische Commissie

De 2e wedstrijd in de poule, afgelopen dinsdagavond, tegen een stug Scheveningen leverde een 2-0 winst partij op.

Jodan Boys startte voortvarend, meer balbezit en Scheveningen werd teruggedrongen. De hoge druk van Jodan Boys leverde al snel wat kansjes op. Naarmate de eerste helft vorderde werd het aanvalsspel wat slordiger in de eindfase waardoor we opties lieten liggen.

In de rust een aantal wissels binnen het team. Jodan Boys wilde het overwicht omzetten in goals.

1-0 in de 50e minuut
Na gevaarlijk spel van een Scheveningen verdediger kreeg Jodan Boys de gelegenheid om via de toegekende strafschop de score te openen. Yannick Seijs voltrok het vonnis 1-0 in de 50e min.

Ook in de tweede helft bleef Jodan Boys baas op het veld en kregen we kansen. Yannick Poot raakte de paal uit een vrije trap, Noamen en Fouad kregen kansen. Vlak voor het einde scoorde Kujtim de bevrijdende 2-0 na een goede aanval.

Verbeterpunten blijven er voor deze jonge groep. Wedstrijden in deze competitie van O23 geven de spelers de mogelijkheid zich te ontwikkelen.