In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag gaat Jodan Boys op bezoek bij FC’ s- Gravenzande! Na de domper in Vlaardingen kunnen onze mannen zich dit weekend revancheren tegen de ploeg van Richard Elzinga. De Westlanders hebben dit seizoen hun draai nog niet gevonden. Net als Jodan Boys kan FC ‘s-Gravenzande de punten goed gebruiken. Vorig seizoen maakte FC ‘s-Gravenzande met name in de eerste seizoenshelft indruk door bovenin mee te draaien. Jodan Boys verloor destijds in de eerste periode in eigen huis met 3-1 van een sterk dynamisch collectief. In de terugwedstrijd was Jodan Boys met 0-1 te sterk. Bradley el Idrissi zorgde voor de enige treffer.

Wat dit seizoen opvalt is dat FC’s-Gravenzande deze jaargang nog niet zo productief is als voorgaande seizoenen. Frank Broos die een kruisbandblessure heeft wordt gemist in de anders zo trefzekere formatie. Neemt niet weg dat de Westlanders nog steeds over een fysiek sterk collectief beschikken. In eigen huis zal FC ‘s-Gravenzande de eerste periode goed af willen sluiten.

Net als voor FC’s-Gravenzande is deze wedstrijd voor Jodan Boys  belangrijk. De eerste periode begon nog zo veel belovend, maar helaas is daar de tweede helft de klad in gekomen. Bij winst aankomend weekend kan Jodan Boys weer een gaatje slaan met de onderste posities. Echter bij verlies schuift de staart van de ranglijst nog dichter naar elkaar toe. Jodan Boys heeft zaterdag weer alle steun nodig van het Goudse publiek. Kom in grote getalen richting ‘s-Gravenzande en help onze jongens in hun strijd voor de drie punten!! Aanvang 14.30 uur. De wedstrijd staat onder leiding van dhr. A.L. van de Ketterij