In Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

Zaterdag nemen we het in eigen huis op tegen Rijsoord. De ploeg uit Ridderkerk beleeft turbulente weken. Anderhalve week geleden vertrok hoofdtrainer Steef Buijs. Tijdelijk worden de honneurs waar genomen door assistent-trainer Danny Wijnstekers. Onder Buijs werd Rijsoord vorig jaar kampioen in de eerste klasse en promoveerde het naar de hoofdklasse, een mooie prestatie. Dit seizoen heeft Rijsoord de eerste wedstrijden moeten wennen, desondanks werd er eenmaal gewonnen en twee keer gelijkgespeeld, waardoor Rijsoord nu vijf punten heeft. Twee weken geleden werd de uitwedstrijd in Aalten met 4-0 verloren tegen AZSV. Met name in de eerste helft bood Rijsoord goed partij en had het kansen om te scoren.

Afgelopen dinsdag wist Jeroen Borsboom het net twee keer te laten bollen. Laten we hopoen dat dit een voorbode is voor aankomende zaterdag.

Jodan Boys kende na een goede start een behoorlijke terugval. De eerste vier wedstrijden bleef Jodan Boys ongeslagen en behaalde het acht punten. De laatste drie wedstrijden werden helaas met miniem verschil verloren.

Jodan Boys wist afgelopen dinsdag weer te winnen. Het boekte een mooi resultaat tegen XerxesDZB. De zebra;s werden in Gouda met 4-0 verslagen en op deze uitslag viel niks af te dingen. Door deze overwinning is Jodan Boys een ronde verder in de districtsbeker. In de eerste helft wist Jeroen Borsboom het net te vinden. In de tweede helft scoorde de ingevallen de Berg en wederom Borsboom. Bradley el Idrissi scoorde de laatste treffer tegen zijn oude club. Veel doelpunten en de nul werd gehouden.Laten we hopen dat Jodan Boys deze lijn zaterdag door kan trekken tegen Rijsoord. Bij winst sluit Jodan Boys aan in een grote middenmoot.

Alle ballen voor Rondeltap! Dinsdag een clean sheet dat smaakt naar meer!!

Zaterdag dus twee ploegen die de punten hard nodig hebben. Kan Rijsoord de eerste uitzege van het seizoen boeken? Kan Jodan Boys de overwining tegen XerxesDZB een goed vervolg geven? Zaterdagmiddag om 16.30 weten we antwoord op deze vragen.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer R. Groenewegen. Hij wordt geassisteerd door de heer M. Dijkstra en de heer R. Westeneng

 

Quick Boys 2 – Jong Jodan Boys

Het zal de trouwe supporters niet zijn ontgaan, Jong Jodan Boys is goed bezig. Na vijf wedstrijden is de ploeg van Erik van Zoest nog steeds ongeslagen. De eerste drie wedstrijden speelden de jongelingen gelijk, maar de laatste twee wedstrijden werden omgezet in winst. Door deze resultaten staat Jong op dit moment met negen punten op de derde plek, slechts één punt achter Quick Boys 2. FC Rijnvogels is met dertien punten koploper in de reserve hoofdklasse. Een tot op heden knappe prestatie van een jonge ploeg waarvan een groot deel vorig jaar nog in de JO19-1 speelde.

De ‘ervaren’ aanvoerder Korstiaan Schuilenburg voorop in de strijd. Met zijn jongens op weg naar de top?

Zaterdag staat er dus een heuse topper op het programma. De nummer twee Quick Boys ontvangt Jodan Boys. De ploeg van van Zoest kan met vertrouwen richting Katwijk, want afgelopen dinsdag werd het sterke ARC 2 in het bekertoernooi uitgeschakeld. In Alphen aan de Rijn werd het 0-2.

 

FORZA Jodan Boys