In Nieuws Jodan Boys 1

Dinsdagavond spelen Jodan Boys en XerxesDZB in Gouda in de eerste ronde van de KNVB districtsbeker. Op voorhand een mooi affiche tussen twee ploegen die elkaar de afgelopen jaren regelmatig troffen. Na de degradatie van afgelopen seizoen komt XerxesDZB nu uit in de eerste klasse B.

Afgelopen zaterdag speelde de ploeg van Gouwenaar Tom Rietberg tegen Voorschoten ’97. Na een 0-3 voorsprong van de zebra’s trok het thuisspelende Voorschoten’97 in extremis aan het langste eind. In blessuretijd scoorde Voorschoten de winnende 4-3.

Voor Jodan Boys is het dinsdag ook de kans om zich te revancheren voor het verlies in Krimpen aan de IJssel tegen DCV. Jodan Boys werd, in het kader van de VR Cup,  uitgeschakeld door de tweedeklasser. Het zou mooi zijn als onze mannen na een aantal verliespartijen herstel tonen tegen XerxesDZB. De Rotterdammers spelen misschien wel een niveau onder ons, maar van onderschatting mag zeker geen sprake zijn. Dat heeft de wedstrijd tegen DCV wel aangetoond.

De wedstrijd wordt in Gouda gespeeld en begint om 20.00 uur. Komt allen!!

 

FORZA Jodan Boys