In Nieuws, Nieuws Vrouwen

Op zaterdag 14 september is de Grote Clubactie van start gegaan. Jodan Boys neemt dit jaar ook deel. Waarom? Omdat deze actie veel geld op kan leveren voor onze vereniging. Loten kosten slechts € 3,- en daarvan gaat maar liefst 80%, dus € 2,40 naar de clubkas. We gaan de opbrengst besteden aan de aanschaf van sport- en spelmateriaal, ontwikkeling van de vrouwen- en meisjesgeleding en sfeer bevorderende activiteiten.

Prijzen voor lotenkopers én lotenverkopers

Koopt u loten? Dan maakt u kans op tal van prachtige prijzen. De hoofdprijs is zelfs € 100.000,-. Maar ook (jeugd)leden die loten verkopen maken kans op prachtige prijzen. Jodan Boys stelt namelijk zelf diverse mooie prijzen beschikbaar voor de beste lotenverkopers. De beste lotenverkoper van de club wint een Sony Playstation 4, de nummer twee een televisie en de nummer drie een Bluetooth Speaker. Daarnaast verloten we diverse prijzen onder iedereen die meer dan 10 loten verkoopt, waaronder een Nintendo Switch. Ten slotte is er nog een prijs voor het team dat met elkaar de meeste loten verkoopt. Zij mogen een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam bezoeken. Kortom, alle reden om de komende weken loten te kopen én te verkopen.

Hoe koopt u loten?

Loten kopen kan op twee manieren. Jeugdleden en speelsters van VR1 en VR2 zouden u kunnen benaderen met een verkoopboekje. U geeft een eenmalige machtiging af en treft op uw bankafschrift uw lotnummer(s). Wilt u daar niet op wachten? Of bent u weinig op de club? Dan kunt u ook online uw loten kopen via de link:

https://toolbox.clubactie.nl/actie/DeJodanBoysCVV1