In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

In de wedstrijd Jodan Boys – DUNO D werd Jeroen Borsboom uitgeroepen tot “Man of the match”.

Na de snelle achterstand wist Jodan Boys snel de draad op te pakken met bij vlagen goed verzorgd voetbal. In de vijfendertigste minuut was het Jeroen Borsboom die slim wegliep uit de rug van zijn tegenstander waarna hij aangespeeld kon worden en vervolgens beheerst de gelijkmaker scoorde.

De hardwerkende aanvaller zorgde verder met regelmaat voor de nodige dreiging en werd dan ook uitgeroepen tot Man of the Match. Helaas kreeg Jodan Boys in de slotfase de “deksel op de neus” en moest het in de zevenentachtigste minuut nog een tegendoelpunt incasseren.

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.
Onderstaand een overzicht van spelers die uitgeroepen zijn tot Man of the Match: