In Nieuws, Nieuws Voetbaltechnische Commissie

Ook dit seizoen 2019/2020 zijn er een flink aantal wedstrijden gepland voor het team van Jodan Boys O 23 jaar.

CVV de Jodan Boys gaat dit jaar niet spelen om de Drukzo Talent Cup (voorheen Rijnmond Cup) maar gaat wedstrijden spelen in een competitie georganiseerd door de KNVB.

Een aantal clubs uit de Bollenstreek hebben zich aangemeld en Jodan Boys treft enkele gerenommeerde clubs zoals Scheveningen, Quick Boys en Rijnsburgse Boys. Uit de omgeving treffen we Sportlust’46 uit Woerden en ARC uit Alphen a/d Rijn.

Jodan Boys O 23 staat dit jaar onder leiding van Erik van Zoest, trainer van Jong Jodan Boys en/of onder leiding van Edwin Erwich trainer van O19-1. De trainers en spelers worden bijgestaan door een begeleidingsteam. Roel van der Want – leider, Addy de Jong – assistent scheidsrechter. Tevens zal er een lid van de medische staf aansluiten.

We gaan ervan uit dat deze wedstrijden een extra stimulans geven aan de ontwikkeling van onze (jeugd) spelers. De doelstelling om met veel eigen Jodan Boys spelers op een goed niveau te presteren hopen we met deze wedstrijden kracht bij te zetten. Spelers dienen een uitnodiging te verdienen op basis van prestatie / inzet bij hun eigen team. De VTC zal in overleg met trainers de (wedstrijd) groep samenstellen.

Het programma :

di. 8 okt. 2019 20.00 uur RKAVV – Jodan Boys
di. 5 nov. 2019 20.00 uur Jodan Boys- Scheveningen
di. 19 nov. 2019 20.00 uur ARC – Jodan Boys
di. 3 dec. 2019 20.00 uur Jodan Boys – Quick Boys
di. 3 mrt. 2020 20.00 uur Jodan Boys – Rijnsburgse Boys
di. 7 apr. 2020 20.00 uur Quick – Jodan Boys
di. 21 apr. 2020 20.00 uur Jodan Boys – Sportlust

Er kunnen wijzigingen in het programma komen. Een en ander is ook te vinden op Voetbal.nl.

Veel plezier, namens de VTC – CVV de Jodan Boys