In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Helaas heeft Jodan Boys het bekersprookje van 2016 niet kunnen herhalen. In Oss werd Jodan Boys met een 5-1 nederlaag naar huis gestuurd. De koploper van de derdedivisie zondag  was woensdag op alle vlakken  beter dan Jodan Boys. In de stromende regen wisten ze vijf keer te scoren. Jodan Boys wist slechts een eretreffer te maken.

Gelukkig krijgt Jodan Boys snel weer de kans om revanche te nemen op het verlies in Brabant. Zaterdag ontvangen we  DUNO Doorwerth in eigen huis,een tot op heden onbekende tegenstander van Jodan Boys. Eén ding is wel duidelijk; DUNO heeft zich in de zomer goed versterkt. Het wenst geen grijze muis te zijn in de Hoofdklasse A. Meest in het oog springende nieuwkomer is Sherwin Grot. De boomlange aanvaller, die als spits, jarenlange ervaring in de top van het amateurvoetbal heeft. Daarnaast herbergt de ploeg uit Doorwerth veel jongens die het klappen van de zweep bij een BVO kennen. DUNO is in de competitie opgeklommen naar de derde plaats met één punt meer dan Jodan Boys. Drie duels werden gewonnen, alleen in Vlaardingen tegen Zwaluwen werd er verloren. Vorige week werd in eigen huis het nog puntloze FC ’s-Gravenzande met 1-0 verslagen. De ploeg van trainer Roy den Haan zal zaterdag in Gouda deze goede lijn door willen zetten.

Jodan Boys is nog steeds ongeslagen in de competitie. Twee duels op rij werden afgesloten met een remise. Vorige week in Barendrecht kwam Jodan Boys op voorsprong, maar een kwartier voor tijd kwam Smitshoek helaas langszij. Na vier wedstrijden kunnen we concluderen dat de defensie van Jodan Boys het naar behoren doet. Het heeft slechts twee tegentreffers moeten incasseren. Daartegenover staat dat Jodan Boys moeilijk tot scoren komt. Laten we hopen dat daar zaterdag verandering in komt en dat we vaak kunnen juichen. Onze jongens zullen de punten aan de sportlaan willen houden, om zo in de top van de ranglijst mee te blijven doen. Het belooft dus weer een spannende middag te worden.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer F.E. ter Brake. Hij wordt geassisteerd door de heer R. Schiffel en de heer M.W.J. Bolwerk.