Jodan Boys VR1 – RVC VR1 op 17 september 2019

Dinsdag avond mochten de dames van Vr 1 weer aan de bak voor de 3e bekerwedstrijd. Na 1 gewonnen en 1 verloren wedstrijd was dit eigenlijk een wedstrijd om des keizer baard. Maar we wilden dit met een goed gevoel afsluiten om a.s. zaterdag scherp de competitie in te gaan. En dat is goed gelukt.

Nadat alle 10 de supporters een plekje op de tribune hadden gevonden en de scheidsrechter via de kantine van RVC ook ons veld had gevonden konden we beginnen. Zonder Sophie (vakantie) Dorien (werk)  Beau ( school) en Jisca (geblesseerd) ging de wedstrijd in het begin een beetje gelijk op zonder dat er kansen waren. Na ongeveer 20 minuten nam Jodan Boys het heft in handen en heeft die niet meer weggegeven. In de 29e minuut werd dit beloond door de uit de MO17 overgekomen Noa die de bal uit corner kon intikken. Jodan Boys speelde daarna goed voetbal en Renate en Lisanne strooiden met prachtige ballen. Het was eigenlijk onbegrijpelijk dat het nog maar 1-0 was bij rust.

Tweede helft

Na wat tactische tips van de trainers begonnen we aan de 2e helft. De grote supporter schare was helaas gehalveerd, wat waarschijnlijk met de wedstrijd van Ajax te maken had. De 2e helft was het echt regelmatig genieten en speelde iedereen van VR 1 een goede wedstrijd. Al hoefde onze sluitpost Esmee daar weinig voor te doen. In de 50 minuut was het Lisanne die met haar gouden linkerbeen de bal onhoudbaar voor de keeper van RVC de 2-0 scoorde. Drie minuten later dacht Lisanne, ik heb 2 benen en schoot ze met rechts keihard de 3-0 van afstand erin.

Drie nieuwe krachten

In de 60e minuut kwamen er 3 nieuw krachten in het veld. Sterre, Demi en Cindy kwamen voor de goed voetballende Sara, Lisanne en Noa. We bleven goed voetballen en kregen kansen via Carolien en een paar goede afstandschoten van Hannelot. Al waren de beste kansen voor Ghizlan. Ook de achterhoede met Linquenda, Hannelot, Anne en Sterre hadden de zaakjes goed op orde waardoor Esmee een koude avond beleefde. De wedstrijd was nog niet over, want het was Zoe die haar oude club pijn deed met nog 2 goals. Uitslag 5-0

A.s. zaterdag speelt VR1 haar 1e competitie wedstrijd thuis tegen FC Maense om 14.30 uur. Kom allen kijken want we hebben de steun nodig. En dankzij een gulle sponsor die anoniem wil blijven zijn alle thuiswedstrijden van VR1 GRATIS!!!