In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reizen we af naar Smitshoek in Barendrecht. De ploeg van Richard Middelkoop is geen onbekende van Jodan Boys. De afgelopen seizoenen speelde beide teams steevast tegen elkaar. Vorig seizoen viel het twee keer in het voordeel uit van Jodan Boys. Maar u weet prestaties uit het verleden zijn geen garanties voor de toekomst. Sterker nog Smitshoek is net als Jodan Boys nog ongeslagen, de oranjehemden hebben alleen een  keer meer gelijkgespeeld. Vorige week leek Smitshoek bij Zwaluwen de drie punten binnen te slepen, maar kwamen de Vlaardingers in blessuretijd nog langszij.

Vorig seizoen boekte Jodan Boys op de derde speeldag de eerste overwinning tegen Smitshoek. In eigen huis werd het 3-0.

 

Jodan Boys leed vorige week het eerste puntverlies tegen Capelle. De remise gaf de verhoudingen op het veld juist weer. Bij beide ploegen blonk de defensie uit. Goed nieuws van het blessurefront. Steeds meer jongens stromen weer in. Dat is mooi, want in deze sterke hoofdklasse is een brede selectie echt gewenst. We hopen zaterdag op veel support uit Gouda. Het was goed om te zien dat er twee weken geleden, veel Jodan Boys supporters in Groesbeek aanwezig waren. Smitshoek is beduidend dichterbij, dus dat wordt wat!! Tot zaterdag!!

Dit seizoen verdedigt Vincent Verbond de kleuren van Smitshoek, terwijl de verdediger vorig seizoen nog in Gouda actief was

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer M. Jobse.