In de wedstrijd Jodan Boys – Capelle werd Mark Veerman uitgeroepen tot “Man of the match”.

De krachtsverschillen waren in dit treffen minimaal. Jodan Boys had in de 1e helft een veldoverwicht met een paar mogelijkheden. In de 2e helft waren de rollen omgekeerd en lag het accent voor Jodan Boys op de verdediging.

De verdediging speelde scherp en gedisciplineerd en wist zich goed staande te houden waarbij Mark Veerman uitgroeide tot een “rots in de branding”. Zijn directe tegenstander werd aan banden gelegd en met een geweldig blok in de 78e minuut voorkwam hij een tegentreffer.

Uiteindelijk bleven beide ploegen steken op een puntendeling (0 – 0)

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.

Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Onderstaand een overzicht van spelers die uitgeroepen zijn tot Man of the Match:

31-08-2019         Jodan Boys – SC Feyenoord                        Tygo de Berg

07-09-2019         Achilles ’29 – Jodan Boys                             Kevin de Vries

14-09-2019         Jodan Boys – Capelle                                     Mark Veerman