In Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag staat er al een heuse kraker op het programma. De nummers twee en drie van de top van de ranglijst spelen tegen elkaar. Natuurlijk zegt dit na twee wedstrijden nog helemaal niets en zullen mensen zeggen: De eerste pannenkoeken zijn voor de kinderen. Het is in ieder geval lekker dat beide ploegen de eerste zes punten binnen hebben. Hoe anders was het vorig jaar. Jodan Boys startte slecht aan de competitie en had na zeven wedstrijden slechts vier punten. Capelle begon redelijk, maar daarna zette de vrije val in voor de Slotbewoners. Uiteindelijk herpakte Jodan Boys zich ijzersterk in de tweede en derde periode. Capelle rechtte in de tweede seizoenshelft de rug, onder leiding van Ton van Bremen handhaafde de Capellenaren zich in de reguliere competitie.

 

Bradley el Idrissi kopte vorige week de 1-1 op het scorebord. Hier zien we de rappe aanvaller aan het werk tegen Capelle vorig seizoen

Capelle, waar een aantal jongens van Zwaluwen dit seizoen spelen, won de eerste wedstrijd tegen het sterke DHSC. In eigen huis werden de Utrechters met 2-1 verslagen. Vorige week speelde het in Brabant tegen het sterke Achilles Veen. Een wedstrijd waarin Capelle liet zien over een ijzersterke defensie te beschikken. Daarnaast was Capelle steeds gevaarlijk in de omschakeling. Veen werd met 1-2 verslagen. Twee resultaten waar ze in Capelle erg tevreden over zullen zijn.

Michel Verkaik, vorig jaar in actie, speelt de laatste wedstrijden ijzersterk. Laten we hopen dat hij de aanvallers van Capelle zaterdag ook weer aan banden weet te leggen.

Jodan Boys boekte ook twee zeges op rij. Nadat SC Feyenoord in de eerste wedstrijd in Gouda werd verslagen, won Jodan Boys vorige week met 1-2 van Achilles’29. De overwinning kwam niet zonder slag of stoot tot stand. Al in de tweede minuut keek Jodan Boys tegen een achterstand aan. Achilles’29 was in de eerste twintig minuten steeds dreigend, maar gelukkig viel de 2-0 niet. Vanaf de twintigste minuut kreeg Jodan Boys meer vat op het spel van de Groesbekers en gingen de wedstrijd domineren. Uiteindelijk werd de score in de tweede helft omgebogen.

Eén ding is zeker minimaal één van beide ploegen gaat zaterdag tegen het eerste puntverlies oplopen. Wie dat is weten we zaterdag rond half vijf. We wensen iedereen een prettige, sportieve wedstrijd.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer B. Augustin

FORZA Jodan Boys