In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

 

In de wedstrijd Achilles ’29 – Jodan Boys werd Kevin de Vries uitgeroepen tot “Man of the match”.

 

Jodan Boys behaalde een benauwde 1 – 2 overwinning op Achilles ’29. Na een snelle achterstand moest Jodan Boys op jacht naar de gelijkmaker. Gaandeweg in de wedstrijd kreeg Jodan boys steeds meer grip op Achilles ’29 en wist men het gevaar in de voorste linie te elimineren.

 

Hierbij was het van belang om het middenveld te controleren als schakel tussen verdediging en aanval. Niet voor niets werd Kevin de Vries uitgeroepen tot Man of the match, hij was de stuwende kracht, goed in de duels en veelal met een goede passing waarbij de organisatie in het middenveld werd bewaakt.

 

 

Kevin de Vries

 

 

Uiteindelijk kon Jodan Boys het tij keren dankzij treffers van Bradley el Idrissi en Leroy Brank.

 

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.

Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Onderstaand een overzicht van spelers die uitgeroepen zijn tot Man of the Match:

 

31-08-2019         Jodan Boys – SC Feyenoord                        Tygo de Berg

07-09-2019         Achilles ’29 – Jodan Boys                             Kevin de Vries