In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Op de laatste dag van de meteorologische zomer, vorige week zaterdag, had de zon voor Jodan Boys nog niks van zijn kracht verloren. De thuiswedstrijd tegen het sterke SC Feyenoord werd met 2-0 gewonnen. Ja natuurlijk hadden de Rotterdammers meer balbezit en werd de bal talloze malen voor de Goudse goal geslingerd. Feit blijft dat Jodan Boys afgelopen zaterdag een schitterende teamprestatie heeft neergezet. De defensie bleef gesloten en voorin werd twee keer doel getroffen. Een schitterende opening van het seizoen.

Leen van Steensel is er de trainer niet naar om lang op de roze wolk van een overwinning te blijven zitten. Hij gaf aan dat het belangrijk is om na een overwinning in de week erop nog harder te trainen om de mindset goed te houden. We zijn benieuwd of daar zaterdag iets van te zien is als we afreizen naar Groesbeek. Achilles’29 is onze gastheer. Een grote onbekende voor Jodan Boys, maar natuurlijk niet in de voetbalwereld. De laatste jaren had Achilles’29 de wind tegen. Het voetbalbolwerk uit Groesbeek degradeerde een aantal maal op rij en kwam vaak negatief in het nieuws. De club lijkt met deze neerwaartse spiraal te willen breken. Dit seizoen is er met vernieuwde kracht een selectie samengesteld die het op hoofdklasseniveau moet gaan laten zien. Achilles’29 zal zich zaterdag in eigen huis, na de nederlaag van afgelopen weekend, goed willen presenteren voor eigen publiek. Jodan Boys is dus gewaarschuwd.

We spelen op een voor ons ander tijdstip. De wedstrijd begint zaterdag om 18.00 uur en staat onder leiding van de heer B.L.J.M.M. Elissen. Maak er een gezellig dagje uit van met familie of vrienden. Wij hopen veel supporters uit Gouda in Groesbeek te ontmoeten.

FORZA Jodan Boys