In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

In de wedstrijd Jodan Boys – SC Feyenoord  werd Tygo de Berg uitgeroepen tot “Man of the match”.

Over de gehele wedstrijd genomen had Feyenoord het meeste balbezit maar was het zelden gevaarlijk. Hierdoor had men niet meer dan een veldoverwicht. Jodan Boys kwam zelden in de problemen en hield zich verder goed staande. Feyenoord had vooral moeite met de snelle omschakeling waarbij Tygo de Berg, overkomend uit de jeugd van JO 19, een belangrijke rol vervulde.

Tygo stond twee keer aan de basis van het succes met een assist waardoor Roald Heerkens en Jordi Tuithof doeltreffend konden zijn. De jonge middenvelder verzette veel werk en bracht met zijn dynamiek de nodige dreiging.

Tygo werd dan ook uitgeroepen tot Man of the Match.

Los van het feit dat Tygo werd uitgeroepen tot man of the match kan vermeld worden dat er in totaliteit een goede teamspirit op de mat is gelegd.

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.
Onderstaand een overzicht van spelers die uitgeroepen zijn tot Man of the Match:

31-08-2019 Jodan Boys – SC Feyenoord  Tygo de Berg