In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag is het eindelijk zover, de competitie gaat weer van start. Toen voor veel mensen de zomervakantie begon, stonden  Leen van Steensel en zijn manschappen maandag 22 juli voor het eerst op het veld, om te starten met de voorbereiding. Nu zes weken later wordt aankomend weekend de competitie afgetrapt met de kraker tegen SC Feyenoord. Jodan Boys versterkte zich met een aantal nieuwe spelers in vergelijking met vorig seizoen. Een aantal jongens van buitenaf en een paar spelers uit JO19-1 wisten een plek te veroveren in de A selectie. Zij zullen zich vandaag in de ouverture van de competitie van hun beste kant willen laten zien aan het thuispubliek.

In de afgelopen weken speelde Jodan Boys al de nodige wedstrijden. De wedstrijd tegen derdedivisionist Hoogland was zonder meer de belangrijkste. In Hoogland werd het 3-1 voor onze jongens waardoor Jodan Boys aankomende zaterdag in de koker zit voor de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB beker. Afgelopen weekend stond in het teken van sport, spel en ontmoeting in de bossen van Austerlitz. Het was een goed samenzijn. In Leusden werd er geoefend tegen Rohda’46. Jodan Boys speelde daar onder tropische omstandigheden geen goede wedstrijd. Ondanks dat werd  de nul gehouden en Lion v/d Velde scoorde de enige treffer.

Jodan Boys treft een geduchte tegenstander in SC Feyenoord. De Rotterdammers openden afgelopen week een schitterend nieuwe accommodatie, waar ze met recht trots op mogen zijn. Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar ook al vroeg in het seizoen. In de tweede speelronde was de ploeg van trainer Raymond Frehe op Varkenoord met 3-2 te sterk voor Jodan Boys. In de terugwedstrijd werd het in Gouda 1-1. Saillant detail is dat Gouwenaar en oud-Jodan Boy Adil Akanioui in beide wedstrijden het net wist te vinden. Vandaag moeten we dus extra alert zijn op de behendige aanvaller.

Trainer Leen van Steensel zal zaterdag in eigen huis goed uit de startblokken willen schieten. De wedstrijd wordt geleid door de ervaren leidsman M.A. Roeleveld en begint om 14.30 uur.

Zorg dat je erbij bent! Tot zaterdag!

FORZA Jodan Boys