In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

De Jodan Boys VR1 – Zuidland VR1, zaterdag 24 augustus:

Na 2 weken hard trainen konden de vrouwen zaterdag eindelijk aan de oefenprogramma beginnen. De tegenstander zou voor zowel VR 1 als VR 2 v.v. Zuidland zijn, maar door een tekort aan fitte speelsters bij beide clubs werd besloten om met 1 team te spelen. Om 14.00 uur begonnen we in de hitte aan de wedstrijd. JB begon redelijk aan de wedstrijd, maar dat werd na 10 minuten overgenomen door Zuidland. En het was na een half uur spelen aan Esmee te danken dat het nog 0-0 stond. Zij redde prachtig op 2 momenten. Maar na 30 minuten spelen moest Esmee ook het antwoord schuldig blijven op een schot van Zuidland, 0-1. Na deze goal ging JB ook voetballen. Na een mooi schot van Dorien kon de keepster de bal niet vast houden en hoefde Romy hem alleen maar in te tikken. Dat deed Romy door de bal bijna door het net heen te schieten. Voor de rust werd het ook nog 2-1 door een mooie goal van Carolien.

Na de welverdiende rust ging JB gelijk door waarmee ze geëindigd waren, goed voetbal.  Dorien scoorde de 3-1 en Hannelot deed wat Sofie voor rust 2x net niet gelukt was, zij kopte de 4-1 binnen. JB was de hele 2e helft het veel betere team en kwam door een droge schuiver, weer door Romy, op 5-1. Het was voor de vele toeschouwers op de tribune bij vlagen echt genieten en voor de trainers, waar Jeroen na een jaar weer was terug gekomen, goed om te zien hoe ijverig de dames waren. Na de laatste wissels van o.a. een heel goed spelende Zoë en de jonge Jisca was het Cindy die op een wel heel speciale manier de 6-1 scoorde. Vlak voor het einde was Esmee nog een keer kansloos op een schuiver van Zuidland, maar dat kon de pret niet drukken. Hoofdtrainer Hans kan terug kan kijken op een zeer geslaagde oefenwedstrijd, dat geeft hoop voor dit seizoen.