In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

Afbeeldingen Antoon Pruijn

Aankomend weekend vertrekken Jodan Boys 1 en Jong Jodan Boys net als vorig jaar naar de bossen van Austerlitz. In de accommodatie van de Paasheuvelgroep wordt er verder gewerkt aan teambuilding en wordt de periode van zes weken voorbereiding afgesloten.

 

(Onze nestor Leroy Brank gaat zijn elfde seizoen in)

Vorig jaar vertrokken onze mannen voor het eerst naar de Utrechtse Heuvelrug. Dit beviel zo goed,  dat er dit jaar een vervolg aan wordt gegeven. Van vrijdagavond tot zondagmiddag is er ontspannen programma, waarbij plezier en nadere kennismaking centraal staat. Waarschijnlijk wordt er net als vorig jaar op zaterdagavond een historische wandeling door Utrecht gemaakt. Onze mannen houden zo van cultuur!

 

(Enzo Huntink is inmiddels ook een vertrouwd gezicht geworden in onze selectie. Hier hardwerkend als altijd)

Naast alle lol wordt er op zaterdag door Jodan Boys 1 in Leusden een oefenwedstrijd gespeeld tegen Rohda’46. De aanvang van de wedstrijd is 15.00 uur. Jong Jodan Boys traint op zaterdagmorgen op de velden van VV Austerlitz. Daarnaast zal de groep en de staf met elkaar in gesprek gaan over de doelstellingen voor het komende seizoen.

Zaterdag dus de laatste oefenwedstrijd tegen Rohda’46. Een mooie laatste test voor de mannen van Leen van Steensel.  31 Augustus openen we thuis tegen SC Feyenoord.

(Jeroen Borsboom is terug. Hij  begon afgelopen zaterdag tegen Hoogland, waar hij bij Jodan Boys ook mee was geëindigd. Het maken van doelpunten)