In Nieuws, Nieuws Voetbaltechnische Commissie

Het nieuwe voetbalseizoen staat op punt van beginnen. Door een aantal omstandigheden zijn we nog op zoek naar een functionarissen die het leuk vinden om de talenten van JB2 en JB3 te begeleiden het komende seizoen.

 

Ben je geïnteresseerd om de ontwikkeling van onze talenten op de voet te volgen ? Leek het je altijd al leuk om een rol bij Jodan Boys te hebben maar is het er nog nooit van gekomen… Zonder dat je het wist, zoeken wij jou 🙂

 

We zoeken namelijk functionarisen die afhankelijk van achtergrond en ambities bij 1 van onze senioren teams van toegevoegde waarde kunnen zijn.

 

We zoeken concreet voor  JB2 + JB3;

  • Assistent trainers
  • Grensrechters
  • Teammanager/Leider
  • Verzorger

 

We vragen je te reageren en je te melden bij Chris de Jong (vtc coordinator JB2 en JB3). Hij kan de diverse functies verder toelichten qua functie eisen,voorwaarden en  tijdsbesteding. Zijn telefoonnummer is 06-20281308, email jongjodanboys@cvvdejodanboys.nl