In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag is het zover. Jodan Boys neemt het  in de kwalificatieronde van de KNVB beker op tegen Hoogland. De ploeg van trainer Raymond Prins schreef vorig jaar een heel mooi sprookje door vanuit de eerste klasse binnen een jaar promotie naar de derde divisie te bewerkstelligen. Net als Jodan Boys plaatste Hoogland zich voor de nacompetitie, alleen overleefden de Hooglanders alle rondes. In de finale werd er in een dubbele ontmoeting afgerekend met OJC Rosmalen.

Jodan Boys en Hoogland kwamen in het verleden één keer eerder tegen elkaar uit. In de winsterstop van het seizoen 2016-2017 speelde beide ploegen in Portugal tegen elkaar. In de strijd om de Algarve cup werd het 0-0. Uiteindelijk won Jodan Boys het toernooi door 2-1 winst op Vitesse Delft.

 

Jodan Boys weet als geen ander hoe mooi het bekervoetbal is. In 2016-2017 begon het bekeravontuur in de zomer door overwinningen op Swift en SVZW. Hierdoor plaatste Jodan Boys zich voor de reguliere eerste speelronde. In Hardenberg werd er na penalty’s gewonnen. Vervolgens kwam Go Ahead Eagles uit de koker. Dit verhaal zal voor altijd dikgedrukt blijven in de geschiedenisboeken van Jodan Boys. In de reguliere speeltijd werd er met 2-1 afgerekend met de toenmalige eredivisionist. Heel Gouda stond op zijn kop in de maanden voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse. Van gehaktballen tot Jodan Boys tompoucen, het kon allemaal niet op.

 

Afgelopen maandag werd de selectiefoto geschoten door niemand minder dan Leo Radder. Hier alvast een sneakpreview door de lens van een supporter.

Aankomende zaterdag staan we weer aan het begin van een reis die veel moois kan opleveren, maar ook heel snel afgelopen kan zijn. Kan Jodan Boys net als in 2016-2017 weer stunten tegen een hoger spelende ploeg? De jongens van Leen van Steensel kunnen alle support goed gebruiken. Komt allemaal in grote getalen naar Hoogland en steun onze mannen op weg naar nieuw avontuur in de beker!! De wedstrijd begint om 14.00 uur!!

FORZA Jodan Boys