In Nieuws, Nieuws communicatiecommissie

Opbrengst viering Jodan Boys 85 jaar voor Kans tegen Kanker en sportfaciliteiten

De viering van het 85-jarig jubileum van Jodan Boys heeft een mooi bedrag opgeleverd voor de stichting Kans tegen Kanker en de faciliteiten op het Jodan Boyscomplex. Het 24 uur durende feest bestond uit activiteiten voor de jeugd, voor de vrijwilligers, voor de sponsors en voor de (spelende) leden.

Het begon op vrijdagavond 28 juni met een dinnershow voor sponsoren en vrienden van de Jodan Boys. Er was ook een veiling, waarbij de opbrengst bestemd was voor faciliteiten op ons complex. Al lang was er bijvoorbeeld de wens het ballenhok te verbeteren, zodat ieder team een eigen opslagruimte heeft.

Met 11.000 euro uit de opbrengst van het jubileum kan het ballenhok nu verbeterd worden: een prachtig resultaat.

Een deel van de opbrengst, 1.400 euro, gaat naar de stichting Kans tegen Kanker.