In Nieuws, Nieuws Voetbaltechnische Commissie

Ons O15-1 team heeft het afgelopen seizoen, na een iet wat stroef begin, tm de laatste wedstrijd bovenaan gestaan. In de allerlaatste competitiewedstrijd moest in Rotterdam worden gespeeld tegen Spartaan’20 (de nummer 2 van de competitie op dat moment). Helaas werd er met 3-2 verloren.

Onze boys kwamen op een 0-1 voorsprong maar konden de overwinning uiteindelijk niet over de streep trekken. Ze kwamen met 2-1 achter en toch weer terug tot 2-2 (waar een gelijk spel genoeg was voor het kampioenschap). Helaas voor het team en de begeleiders Hugo Vink en Edwin vd Waal maakte Spartaan’20 een kwartier voor tijd de 3-2 en was Jodan Boys O15-1 niet meer in staat om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen.

Kort na afloop won de teleurstelling het van de trots maar na een week van bezinning konden begeleiding en spelers toch terug kijken op een mooi seizoen in de hoofdklasse met ons O15-1 team.

Hier zou normaal gesproken het verslag eindigen maar een aantal weken geleden heeft de KNVB contact met ons opgenomen of we interesse zouden hebben om onze O15-1 alsnog te laten promoveren. De KNVB had nog een plaats te vergeven in de O15-1 – 3e divisie. Na hun analyse bleek namelijk dat Jodan Boys O15-1 landelijk gezien de beste nummer 2 uit alle hoofdklasse was qua punten/doelsaldo.

Onze reactie was uiteraard volmondig ;  JA GRAAG!! En de VTC was dan ook bijzonder trots toen vandaag de KNVB teamindelingen voor divisies op de mat viel. Jodan Boys O15-1 in de 3e divisie!

 

Komend seizoen spelen onze jeugd selectieteams gezamenlijk op het hoogste nivo in de historie van onze 85 jarige club en wel in de volgende competities ;

O19-1 2e divisie (oa tegenstanders Dordrecht, Den Bosch, MVV en NEC)

O19-2 Hoofdklasse

O17-1 3e divisie

O17-2 Hoofdklasse

O15-1 3e divisie

O14-1 4e divisie

O13-1 Hoofdklasse