In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Bij de jaarlijkse afsluiting van het seizoen, heeft Mark Veerman zaterdag, de gouden Van Dethbokaal gewonnen. Mark werd door de technische staf tot man van het seizoen verkozen. De linksbenige verdediger is nog steeds top fit en rots in de verdediging. In de één tegen één duels bijna niet te kloppen. Mark van harte gefeliciteerd met de prijs! Leroy Brank werd tweede en Kevin de Vries eindigde op de derde plaats.

 

Jan Dolk Talentbokaal

Yusri el Kandoussi ontving uit handen van Cocky Dolk, de Jan Dolk talent bokaal. Yusri, heeft zich als eerstejaars senior in de tweede helft van de competitie in de basis gespeeld. Yusri we hopen komend seizoen weer veelvuldig van je te kunnen genieten.

Afscheid Dennis v/d Ijssel

Daarnaast werd er afscheid genomen van trainer Dennis v/d Ijssel. Marco Kastelein bedankte Dennis voor de mooie jaren, die gekenmerkt werden door de vele hoogtepunten. Met name het bekersucces tegen Go Ahead Eagles staat voor altijd in de geschiedenisboeken. Dennis keek zelf ook nog terug op zijn periode als hoofdtrainer en liet de 5 1/2 jaar de revue passeren.

Het geheel werd omkleed met een heerlijk barbecue door de ons vertrouwde Keurslager John Boere.

22 Juli start de voorbereiding van A-selectie onder leiding van de nieuwe trainer Leen van Steensel.