In Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag wacht Jodan Boys de uitwedstrijd in Nijkerk tegen Sparta. De opdracht is helder met minimaal twee goals verschil winnen. Trainer Dennis v/d Ijssel verwoordde het als volgt: ‘Het wordt een lastige opgave, maar zeker geen onmogelijke.’

Jodan Boys startte afgelopen dinsdag erg goed tegen de ploeg uit Nijkerk. Binnen het kwartier had Jodan Boys met een paar doelpunten verschil op voorsprong kunnen staan, maar dit gebeurde niet. In de tweede helft een ander spelbeeld. Sparta Nijkerk was de bovenliggende ploeg. Waar Jodan Boys de kansen niet in doelpunten om wist te zetten, deed Sparta Nijkerk dit wel, twee stuks.

 

Onverzettelijk als altijd,  rots in de branding , Michel Verkaik torent hier boven alles en iedereen uit. Laten we hopen dat de luchtmacht zaterdag het vizier scherp heeft staan!

Op Hemelvaartsdag kwamen de jongens weer naar de club. Eerst werd de wedstrijd nabesproken, om vervolgens vol goede moed de voorbereiding voor de wedstrijd van zaterdag op te pakken. Dit seizoen hebben we kunnen zien dat alles mogelijk is in het voetbal. Zelfs op Champions League niveau wist Liverpool een achterstand tegen Barcelona in de returnwedstrijd om te draaien.

Jorn van Lunteren controleert de bal stijlvol.

We roepen een ieder op om zaterdag naar Nijkerk af te reizen en onze mannen op sportpark Ebbenhorst aan te moedigen. Misschien kun jij over een poosje wel zeggen: Ik was erbij in Nijkerk!! Laten we niet op de zaken vooruit lopen, maar één ding is zeker: Als één man achter Jodan Boys!!

De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer T. Voncken