In Nieuws

De Jodan Boys wil dit jaar graag met een team van zoveel mogelijk mensen meedoen met SamenLoop voor Hoop.  In ongeveer honderd steden in Nederland, waaronder in Gouda, wordt dit jaar de SamenLoop voor Hoop georganiseerd. De SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette, waarbij stil wordt gestaan bij de ziekte kanker én het leven wordt gevierd.

Tijdens de loop is er een 24 uur durend programma met optredens van allerlei artiesten, orkesten, koren, zangers, enzovoort. De wandelaars lopen in teams gedurende 24 uur. In de maanden voorafgaand aan de SamenLoop voor Hoop zetten de wandelteams allerlei acties op om zoveel mogelijk geld op te halen. Iedereen die kan is welkom om mee te lopen. Je kunt zelf een team vormen als familie, buurt, bedrijf, sportclub, school, kerk, moskee, politie, vriendengroep, serviceclub, enzovoort. Ook individuele lopers kunnen zich aanmelden en worden dan door de organisatie bijeengebracht in een te vormen team. En natuurlijk is het programma van alle artiesten en de verkoop vanuit de kramen van de teams een trekker voor alle bezoekers uit Gouda en omgeving. De SamenLoop voor Hoop vindt plaats op 21 juni 2019 van 15.00 uur tot 22 juni 2019 15.00 uur op het Sluiseiland in Gouda. Belangstellenden binnen de club die tijd en zin hebben om een deel van de dag (of nacht) mee te lopen kunnen zich melden bij secretaris@cvvdejodanboys.nl.

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.