In Blogs

Jodan Boys is een springlevende vereniging. Dit jaar bestaat onze vereniging 85 jaar. Uit de vereniging zelf kwam het initiatief hieraan aandacht te besteden. Een brede commissie heeft een geweldig programma opgesteld.

Vierentwintig uur feest! Voor iedereen wat.

Er zijn activiteiten voor de jeugd, voor de vrijwilligers, voor de sponsors, voor de (spelende) leden en voor de club van 100. Kortom iedereen kan feest vieren.

Het begint op vrijdagavond 28 juni met een dinnershow. Speciaal voor sponsoren en vrienden van de Jodan Boys. Een heel bijzondere avond bij de Theaterbakkerij. Er is muziek en ook een veiling, waarbij de opbrengst is voor faciliteiten op ons complex. Al lang is er bijvoorbeeld de wens het ballenhok te verbeteren, zodat ieder team een eigen opslagruimte heeft.

Een deel van de opbrengst gaat naar de stichting Kans tegen Kanker.

Het feest eindigt op zaterdagavond 29 juni op het eigen complex met een barbecue en een spetterende feestavond. Vrijdagnacht is er voor de gamers een FIFA19 E-sports toernooi in de Dug Inn. Zaterdag zijn er springkussens en spellen voor de jeugd. Op zaterdagmiddag om 15.30 uur is er een receptie voor ereleden, speldendragers en vrijwilligers. Ik zal dan iedereen toespreken. Maar er zijn natuurlijk ook voetbalactiviteiten. Een gemixt 7 tegen 7 toernooi en voetbalclinics.

Kortom het belooft een gedenkwaardig feest te worden. We verwachten heel veel leden en belangstellenden.

Jodan Boys blijft een prachtige en levendige vereniging.

Marco Kastelein
Voorzitter