In Nieuws

Aan het einde van het seizoen zijn er altijd flink wat leden die van club willen wisselen of zich juist aan willen melden bij de Jodan Boys. Daarnaast is het een  mooi moment om de administraties eens bij te werken. Het is bijvoorbeeld handig om te laten weten als je een nieuw (mail) adres of iets dergelijks hebt.

Om dit goed te laten verlopen hebben we hier een aantal formulieren voor gemaakt.  Je vindt hier formulieren om je aan te melden, af te melden of je gegevens te wijzigen. De formulieren vind je op https://cvvdejodanboys.nl/leden/ledenadministratie.

Voor leden die zicht naar een andere vereniging over willen laten schrijven werkt het iets anders.

  • Wil je binnen de categorieën A en B overschrijven dan moet je dit voor 15 juni doen. Zorg dat je bij je NIEUWE club wordt ingeschreven in Sportlink. In Sportlink ontvangen wij dan een bericht waarmee we je overschrijving kunnen regelen
  • Wil je stoppen met voetballen dan moet je je voor 29 juni  met bovengenoemd formulier bij Jodan Boys hebben afgemeld. Anders krijg je automatisch een nieuwe contributierekening voor het nieuwe seizoen.

Heb je nog vragen? Mail dan met ledenadmin@cvvdejodanboys.nl