In Nieuws

De jaarlijkse avond voor oude trouwe leden (minimaal 25 jaar onafgebroken lid) was dit jaar op vrijdag 17 mei. Dit was de 10e speldendragersavond. We zijn ooit begonnen met deze avond toen Jodan Boys 75 jaar bestond en het bestuur het een goed idee vond om de huldiging niet in de jaarlijkse ALV te doen maar er een aparte bijeenkomst van te maken. Om zodoende de leden met een lange trouwe aaneengesloten lidmaatschap periode extra te waarderen en in het zonnetje te zetten in de aanwezigheid van meerdere getrouwen.

We huldigde op deze avond de nieuwe speldendragers waarbij de onafgebroken periode van het Jodan Boys lidmaatschap telt tm seizoen 2017/2018. Met andere woorden, alle leden die lid geworden zijn in 1993 of eerder komen voor deze bijeenkomst in aanmerking.

Dit jaar waren er maar liefst 14 nieuwe speldendragers uitgenodigd. We kunnen daarmee stellen dat lid worden in 1993 erg populair was en het een trouwe lichting is gebleken. Het bestuur is verheugd met het groeiend aantal speldendragers, veelal ook de (toekomstige) vrijwilligers van onze vereniging. In de afgelopen 10 jaar is het aantal speldendragers opgelopen tot bijna 100 leden.

De avond was dit jaar door speldendragers commissie zelf georganiseerd. Een wijn/bier en whisky proeverij in de nieuwbouw. Inloop vanaf 19.00uur. Er waren 60 speldendragers (waaronder 10 nieuwe) aanwezig. Het werd een erg gezellige avond waar naast drank ook voldoende tijd was om te praten over  het verleden, heden en de toekomst van onze club. Volgende bijeenkomst zal worden georganiseerd door 2 leden ; Ard Keus en Peter Vergeer.

Tussen de bedrijven door heeft voorzitter Marco Kastelein alle aanwezige jubilarissen gehuldigd. Hij begon met en grote delegatie van het huidige JB5 ; liefst 6 spelers van dit team voegen zich bij de speldendragers. Daarna kwamen de andere nieuwe 25 jarige leden aan de beurt om af te sluiten met de nieuwe onafgebroken 50 jarige leden en de maestro zelf was zelfs 60 jaar onafgebroken lid.

De gehuldigde dit jaar waren:

  • 60 jaar: Leo Radder (lid vanaf 1958)
  • 50 jaar: Ted Boot & Arno van Tok (lid vanaf 1968)
  • 25 jaar: Cees Graafland, Rick van Wageningen, Paul Neugebauer,  Christiaan Trouwborst, Eduard vd Harst, Jeroen de Soeten, Tim Verbeek, Stefan Kortleven, Daniel van Kersbergen, Mitch en Cees Verschut. Afwezig waren ; Alex Vermeule, Casper de Kruijff en Roy Dessing.

De niet aanwezige jubilarissen krijgen volgend jaar ook nog een huldigingsmoment. Als ze dan niet aanwezig zijn zullen ze de speld op een ander moment overhandigd krijgen.

Tot volgend seizoen!

Mvg,
Speldendragerscommissie
Ard Blok & Bob van Os