In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag speelt Jodan Boys de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Jodan Boys neemt het in een uitwedstrijd op tegen Nootdorp.

 

In de heenwedstrijd in Gouda probeerde de ploeg van Dick Boereboom met veel fysieke inzet Jodan Boys aan banden te leggen.

Lijfsbehoud

De ploeg van Dick Boereboom strijdt nog volop voor een plek in de nacompetitie om lijfsbehoud. De laatste paar weken hebben de Nootdorpers toch de nodige punten gesprokkeld, daarnaast heeft DFS drie punten in mindering gehad, waardoor het spelen van play-offs een reële optie is.  Om zeker te zijn van de nacompetitie moet Nootdorp van Jodan Boys winnen, dan houden ze alles in eigen hand.

 

Na een goede goal tegen FC Den Bosch afgelopen zaterdag viel Marlon Oranje geblesseerd uit.

Generale voor de nacompetitie

Jodan Boys heeft zich al wel verzekerd van de nacompetitie, alleen dan die om promotie naar de derde divisie. Clubs die voor een toetje staan kunnen het op verschillende manieren benaderen. Kostte wat kost willen winnen om het goede gevoel vast te houden, of spelers die op scherp staan en spelers met kleine blessures rust gunnen. Benieuwd voor welke aanpak  de trainers v/d Ijssel en Sol kiezen aankomende zaterdag.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer R. Groenewegen en begint om 14.30 uur!

Tegenstander nacompetitie

Zaterdag om 16.30 uur weten we wie de tegenstander wordt in de eerste ronde van de nacompetitie! Wordt het Staphorst, Excelsior’31 of Sparta Nijkerk die aankomende dinsdag naar Gouda komt!