In Nieuws, Nieuws Jong Jodan Boys

Jan Dolk

Aan het begin van de competitie kregen we een eerste harde klap te verwerken. Onze bevlogen leider Jan Dolk, kwam na een heel kort ziekbed te overlijden. In de thuiswedstrijd tegen Volendam hebben wij ‘onze’ Jan herdacht. Wat een gemis is het nog steeds voor ons maar in het bijzonder voor zijn vrouw Cocky, zijn kinderen en kleinkinderen. Jullie zijn in onze gedachten!

Veilig

Jong Jodan Boys heeft zich zaterdag op overtuigende wijze veilig gespeeld. Tegen RVVH werd het maar liefst 8-0. Lion van de Velde en Harold Vrolijk waren beiden driemaal trefzeker. Korstiaan Schuilenburg scoorde twee keer.

Dirk Pieter Rietveld, was als aanvoerder, een rots in de branding. Onder zijn leiding handhaafde het jonge team zich!

Na een goede eerste periode in de competitie, kende Jong Jodan Boys de tweede fase van de competitie een mindere periode. Door blessureleed en wisselende samenstelling presteerde Jong Jodan Boys de tweede periode ondermaats. De rentree van Romario dos Santos is belangrijk gebleken. De impuls van Romario zorgde er mede voor dat Jong Jodan Boys de stijgende lijn weer heeft gevonden. De laatste zes wedstrijden is Jong Jodan Boys ongeslagen.

Marwin Glas gaat volgend jaar voor zijn kans in Jodan Boys 1 

Handhaving is een mooi afscheid voor de trainers Gerard de Geus en Karel Revet.

Marwin Glas voert op dit moment de topscorerslijst aan met 18 goals uit 19 duels. Gevolgd door Lion v/d Velde met 15 doelpunten uit 15 wedstrijden. Zaterdag wacht nog de uitwedstrijd tegen nummer twee Noordwijk.

 

De trouwe supporters van Jong Jodan Boys.