In Nieuws, Nieuws Jong Jodan Boys

Revanche

Jodan Boys heeft het zaterdag opgenomen tegen Jong FC Den Bosch. In de uitwedstrijd waren de mannen van trainer Dennis v/d Ijssel nog kopje onder gegaan en met 8-2 het veld afgeblazen. In Gouda verscheen Jong FC Den Bosch met een sterk gewijzigd elftal in vergelijking met de heenwedstrijd en kwam Jodan Boys als winnaar uit de strijd. Jodan Boys behaald een overtuigende 3-0 overwinning.

Omhaal

In de openingsfase was er sprake van een gelijkopgaande wedstrijd zonder uitgespeelde mogelijkheden. In de 21e minuut kwam Jodan Boys via Michel Verkaik op voorsprong. Kort na de openingsgoal zorgde aanvoerder Leroy Brank voor de nodige opwinding. Uit een hoekschop produceerde Brank een onvervalste omhaal. De bal leek achter de doelman van FC Den Bosch in het doel landen, maar het leer verdween enkele millimeters aan de verkeerde kant van de paal. In de tweede helft was het Fanny Waandels die een scherpe voorzet van Jordi Tuithof goed binnen schoot in de korte hoek en daarmee de tussenstand op 2-0 bepaalde. Uiteindelijk was het Marlon Oranje die een fraaie voorzet wist af te ronden. Jong FC Den Bosch kon verder geen vuist maken zodat de eindstand op 3-0 werd bepaald.

Subtop

Door deze overwinning stijgt Jodan Boys naar de vijfde plaats. Volgende week speelt Jodan Boys de laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie in en tegen Nootdorp. De Nootdorpers spelen nog om directe degradatie te ontlopen, terwijl Jodan Boys de vijfde positie in handen wil houden.

Opstelling Jodan Boys: Beukers, de Vries, Verkaik, Veerman, Verbond, Huntink, Brank (’32 Waandels), Bellahcen, Tuithof, el Idrissi (’62 Oranje), van Lunteren (’73 Schuilenburg).

Voor de foto’s klik HIER