In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag speelt Jodan Boys de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. We ontvangen Jong FC Den Bosch. Aan de uitwedstrijd hebben we geen goede herinneringen overgehouden. Jodan Boys kreeg toentertijd tegen een sterk Jong FC Den Bosch alle hoeken van het veld te zien. Het werd maar liefst 8-2. Voor de Gouwenaars was het na die middag duidelijk, ze hadden tegen de aanstaand kampioen gespeeld. Goed combinatievoetbal samen met trefzekere spitsen leken ideale ingrediënten om mee te spelen om het kampioenschap. Helaas voor FC Den Bosch kon de lijn tegen Jodan Boys niet het hele seizoen worden doorgetrokken. De ploeg uit Brabant staat nu zelfs maar met twee punten boven Jodan Boys. Afgelopen zaterdag werd er met 0-1 verloren van Zwaluwen.

(Oud en nieuw. Captain Brank ziet dat het goed is. Yusri el Kandoussi brak  dit jaar door vanuit de eigen jeugdopleiding)

Jodan Boys speelde vorige week tegen Ter Leede. In de halve finale van de beker hadden we al gezien dat Ter Leede een uitgebalanceerd team heeft. Jodan Boys hield zaterdag lang stand tegen de koploper. Zeven minuten voor tijd moest Jodan Boys toch capituleren en zag uiteindelijk in blessuretijd de 2-0 op het scorebord komen. Jodan Boys zal met een goed gevoel aan de nacompetitie willen beginnen, daarom is de wedstrijd van zaterdag niet zomaar om des keizers baard. Daarnaast verdient met name Dennis v/d Ijssel een mooie laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie. Onder zijn leiding heeft Jodan Boys mooie prestaties geleverd. Handhaving in de hoofdklasse, winst in de VR Cup, bekersucces waardoor Jodan Boys een paar maanden landelijk nieuws was en dit seizoen hebben onze jongens een periodetitel gepakt! Een prestatie van formaat!!

De wedstrijd staat onder leiding van de heer V.S. Ris. Zijn assistenten zijn de heer J. Hindriks en de heer M. Fieret.