In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na een vrij weekend vorige week, ontvangen we zaterdag Sportclub Feyenoord. De ploeg van Raymond Frehe bezet momenteel de derde plek achter koploper Ter Leede en de nummer twee Volendam. De derde plek kan nog wel eens heel erg belangrijk worden. De kans is groot dat de nummer drie in de eindstand een vervangende periode pakt en zo mee kan gaan spelen in de nacompetitie voor plaatsing voor de derde divisie.

Naast SC Feyenoord, liggen Jong FC Den Bosch en Zwaluwen nog op de loer om de derde plek te bemachtigen. SC Feyenoord boekte twee weken geleden een 4-1 overwinning op FC ’s-Gravenzande. Oud-JodanBoysspeler Adil Akanioui, die dit seizoen goed op dreef is, opende de score voor de Rotterdammers in de wedstrijd tegen de Westlanders. In de kwartfinale van de beker werd SC Feyenoord anderhalve week geleden uitgeschakeld door Ter Leede. Het werd in Sassenheim 3-0.

Jodan Boys kwam twee weken geleden voor het laatst in actie tegen XerxesDZB de Rotterdammers bleken een maatje te klein en werden getrakteerd op een forse nederlaag. Jodan Boys staat nu voor de laatste vier wedstrijden van de reguliere competitie en speelt aankomende dinsdag in Sassenheim de halve finale van de districtsbeker tegen Ter Leede. Natuurlijk wacht na de competitie de nacompetitie. Jodan Boys strijdt dus nog op verschillende fronten.

Kevin de Vries was ook tegen XerxesDZB weer trefzeker uit een strafschop

De heenwedstrijd op Varkenoord werd destijds met 3-2 verloren. Jodan Boys kwam vroeg op achterstand, maar een penalty van Kevin de Vries en een schitterende vrije trap van Levi Marengo zorgde voor een 1-2 voorsprong bij rust. Een kwartier voor tijd kwam SC Feyenoord langszij en kort voor het einde van de wedstrijd schoot Akanioui de winnende binnen voor SC Feyenoord. Jodan Boys speelde een goede wedstrijd maar stond na negentig minuten met lege handen.

Zaterdag zal Jodan Boys zich willen revancheren voor de nederlaag in september, bij winst nadert Jodan Boys SC Feyenoord tot op twee punten. Wanneer SC Feyenoord weet te winnen is de derde plaats voor Jodan Boys uit het zicht. Het belooft dus weer een spannende pot te worden. De wedstrijd staat onder leiding van de heer A. L. van de Ketterij en hij wordt geassisteerd door de heer L.A. van de Brugge en de heer E. Vlek. We wensen een ieder een goede en sportieve middag toe.