In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Stichting topvoetbal is blij mee te kunnen delen dat twee sterkhouders van de A -selectie nog een jaar bij Jodan Boys zullen voetballen namelijk, Mark Veerman en Enzo Huntink.

Mark Veerman bewijst al jaren op het hoogste amateurniveau mee te kunnen. Na een uitstapje van twee jaar bij Noordwijk, gaat Mark volgend seizoen zijn tiende seizoen in bij onze club. De linksbenige verdediger die in het dagelijks leven personal trainer is zal met zijn eigen bedrijf de A selectie gaan ondersteunen als het gaat om krachttraining.

Enzo Huntink Dat Jodan Boys over het algemeen geen duiventil is van vertrekkende en komende spelers bewijst Enzo maar weer eens. De in Den Haag wonende middenvelder gaat volgend seizoen zijn vijfde jaar in bij onze club. Stichting topvoetbal is blij dat Enzo ook volgend jaar aan onze vereniging verbonden blijft.

 

Spelers die blijven:

Mark Veerman, Enzo Huntink, Bradley el Idrissi, Dirk Pieter Rietveld, Elliot Pattinama, Jordi Tuithof, Leroy Brank, Michel Verkaik, Yusri el Kandoussi, Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Roald Heerkens, Jorn van Lunteren, Marwin Glas

 

Spelers die komen:

Jeroen Borsboom (ARC), Ilyas Oulad-Ali (Barendrecht), Roy Rondeltap (Noordwijk)

 

Spelers die vertrekken na dit seizoen:

Harold Vrolijk (Nieuw Lekkerland), Marlon Oranje (CVV Zwervers),Vincent Verbond (nnb), Fanny Waandels (Noordwijk)