In Nieuws Jodan Boys 1

Strijdend tot het einde. Dat gaat op voor XerxesDZB. De zebra’s uit Rotterdam wisten maanden niet te winnen, maar gooiden het bijltje er nooit bij neer. Dat verdient een groot compliment. De jongens van Marco Jalink boekte 23 maart jl. op sportpark Faas Wilkes een overwinning tegen Spijkenisse. Afgelopen zaterdag leek XerxesDZB wederom op een zege af te stevenen, maar een 3-0 voorsprong werd uit handen gegeven. De wedstrijd tegen SC Feyenoord eindigde in een 3-3 gelijkspel. Het is niet veel ploegen gegeven om op ruime voorsprong tegen SC Feyenoord te komen, XerxesDZB deed het wel. Centrumspits Robin Driesse tekende voor twee treffers en schoot daarmee nummer zes en zeven van het seizoen tegen de touwen. Jodan Boys is dus gewaarschuwd vandaag.

Jodan Boys speelde, net als XerxesDZB, gelijk vorig weekend. In Spijkenisse werd het 1-1. Oud Xerxes-speler Kevin de Vries schoot in de tweede helft een vrije trap op schitterende wijze binnen. Helaas kon de voorsprong niet vast worden gehouden en kwam Spijkenisse langszij. Afgelopen dinsdag werd ten koste van Sportlust’46 de halve finale van de districtsbeker bereikt.  Jodan Boys is in de competitie zo goed als veilig, maar het wil in de juiste flow blijven richting de nacompetitie. Jodan Boys zal de punten dus in eigen huis willen houden. Twee weken geleden werd FC Rijnvogels met goed voetbal geklopt. Zaterdag zullen we weer alles uit de kast moeten halen om XerxesDZB te verslaan. In de heenwedstrijd was Jodan Boys de gelukkigste in de slotfase wisten el Kandoussi en Tuithof Jodan Boys naar de overwinning te schieten.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer M. Jobse. Hij wordt geassisteerd door de heren S. de Reus en J. van Ditmarsch.

FORZA Jodan Boys