In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Swift, SVZW, HHC Hardenberg, GO AHEAD EAGLES, Vitesse, wie herinnert zich nog de mooie tour van Jodan Boys in de KNVB beker? Nadat destijds Katwijk werd verslagen en Jodan Boys zich plaatste voor de KNVB beker, schreef Jodan Boys geschiedenis! Afgelopen dinsdagavond heeft Jodan Boys zich wederom verzekerd van een ticket voor de landelijke KNVB beker. In eigen huis werd Sportlust’46 met 2-0 verslagen. Jodan Boys kwam voor rust niet in de problemen. Van Lunteren opende de score waarna Tuithof nog voor rust de score verdubbelde. In de tweede helft kwam de zege niet meer in gevaar! Een knappe prestatie van onze jongens!!

Het seizoen krijgt op deze manier steeds meer glans. Na het behalen van de tweede periode en nacompetitie, volgt nu dus de halve finale van de districtsbeker! Mannen wat een prestatie!! Proficiat!!

Forza Jodan Boys