In Nieuws Jodan Boys 1

VoetbalRijnmond Cup

Jodan Boys speelt dinsdag voor de VR Cup in Maassluis tegen Excelsior Maassluis. Een mooi affiche tegen de tricolores die in de tweede divisie uitkomen en in de top meedoen. Kan Jodan Boys stunten en doorstoten naar de kwartfinales? De wedstrijd in Maassluis begint om 20.00 uur.

KNVB districtsbeker

Een week later, dinsdag 16 april,  speelt Jodan Boys in eigen huis de kwartfinale van de districtsbeker. In Gouda ontvangen we Sportlust’46 uit Woerden. De Woerdenaren staan bovenaan in de eerste klasse en maken hele grote kans om het seizoen met een kampioenschap af te sluiten. Een mooie derby aan de Sportlaan. De winnaar plaatst zich niet alleen voor de halve finale, maar ook voor  deelname aan de landelijke KNVB beker. Aanvang van de wedstrijd is 20.15 uur.