In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

foto: voetbalindebollenstreek.nl

Hierbij weer een update over de selectie voor het seizoen 2019-2020.

Jeroen Borsboom komt volgend jaar terug naar Jodan Boys. De boomlange spits die in de seizoenen 2013-2014 en 2014-2015 topscoorder van Jodan Boys werd, komt over van ARC. Jeroen speelde voor ARC drie seizoenen bij Noordwijk. Wij hopen dat Jeroen net als in zijn eerste periode bij Jodan Boys weer vaak het net weet te vinden. Welkom terug Jeroen!!

Achter de schermen is de stichting topvoetbal bezig om de selectie voor volgend seizoen rond te maken!

Spelers die blijven:

Bradley el Idrissi, Dirk Pieter Rietveld, Elliot Pattinama, Jordi Tuithof, Leroy Brank, Michel Verkaik, Yusri el Kandoussi, Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Roald Heerkens, Jorn van Lunteren, Marwin Glas

Spelers die komen:

Jeroen Borsboom (ARC), Ilyas Oulad-Ali (Barendrecht), Roy Rondeltap (Noordwijk)

Spelers die vertrekken na dit seizoen:

Harold Vrolijk (Nieuw Lekkerland), Marlon Oranje (CVV Zwervers),Vincent Verbond (nnb), Fanny Waandels (Noordwijk)