In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reizen we af naar Vlaardingen om het op te nemen tegen Zwaluwen. Veel mensen zullen misschien hun wenkbrauwen fronsen bij het horen van deze datum. De beslissingswedstrijd om de tweede periode was toch pas op 30 maart? Ja dat klopt. De beslissingswedstrijd wordt 30 maart as. gespeeld op het terrein van CVV Zwervers in Capelle aan de Ijssel, maar het toeval schetst dat aankomende zaterdag de competitiewedstrijd tegen Zwaluwen op het programma staat. Hoe gaan beide ploegen om met dit gegeven? Worden spelers die op scherp staan gespaard? Houden beide trainers de kaarten gesloten? Of kiezen ze ervoor om de dingen te doen die ze gewend zijn en kiezen ze voor continuïteit. zaterdag zullen we het weten.

Zowel Zwaluwen als Jodan Boys wisten hun wedstrijd vorige week niet winnend af te sluiten. Zwaluwen speelde in eigen huis tegen FC ’s-Gravenzande en gingen er met 1-3 vanaf. Jodan Boys verloor met ruime cijfers van Swift. Beide ploegen zullen de vorm van de tweede periode weer willen hervinden. De ploeg van scheidend trainer Danny Schenkel kiest er vaak voor vooruit te voetballen en altijd de voetballende oplossing te zoeken. Met rappe spelers voorin heeft dat al voor de nodige mooie resultaten gezorgd.

Jodan Boys speelde twee weken geleden tegen FC-‘s Gravenzande een volwassen wedstrijd, de nul werd gehouden en Jodan Boys wist zelf het net te vinden. Dan hoop je dat de lijn in eigen huis door wordt getrokken, maar vorige week ging dat helaas mis. Onder barre omstandigheden (wind en regen) hielp Jodan Boys Swift ogenschijnlijk makkelijk aan de overwinning. Als Jodan Boys zaterdag weer het niveau haalt als in het Westland, dan belooft het veel goeds!

Eerder dit seizoen boekte Jodan Boys in eigen huis een zwaar bevochten overwinning. Mo Bellahcen wist in de tweede helft uit een penalty de winnende 2-1 binnen te schieten.

De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van de heer F. Berg. Hij wordt geassisteerd door de heren J. Jongenotter en de heer E. Vlek. Aanvang is 14.30 uur.