In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Normaal gesproken zijn wedstrijden tussen Jodan Boys en Swift ontmoetingen die garant staan voor spanning. Afgelopen zaterdag was dat niet het geval.

Swift behaalde een eenvoudige overwinning op Jodan Boys. In de 23-ste minuut kwamen de bezoekers op voorsprong dankzij een knappe kopbal van Fidel Yilmaz. Daarna profiteerde de formatie van Bart Logchies optimaal van een aantal misverstanden in de verdediging van Jodan Boys. Carlos Groen, Fidel Yilmaz en Jesse Dingjan bepaalden dankbaar de ruststand op 0-4.
Jodan Boys kon amper een vuist maken. In de tweede helft had Jodan Boys meer balbezit maar kwam Swift nimmer meer in gevaar. In de omschakeling kreeg de ploeg de betere kansen maar stond het vizier niet meer op ‘scherp’. De wedstrijd eindigde dan ook in een verdiende 0-4 uitslag.

Doelpunten 23. Fidel Yilmaz 0-1, 26. Carlos Groen 0-2, 33. Fidel Yilmaz 0-3, 41. Jesse Dingjan 0-4
Scheidsrechter W.M. Kieft
Toeschouwers 250
Jodan Boys Wouter Beukers, Michel Verkaik (71. Kevin de Vries), Roald Heerkens, Mark Veerman, Vincent Verbond, Leroy Brank, Jordi Tuithof (64. Nadir Mohandis), Yusri el Kandoussi, Bradley el Idrissi (58. Fanny Waandels), Mo Bellahcen, Jorn van Lunteren

Volgende week weer nieuwe kansen. Dan spelen we om 14.30 uur de uitwedstrijd tegen Zwaluwen uit Vlaardingen.

Wat foto’s die niet verwaaid zijn.