In Nieuws
Roald Heerkens, Rick Begeer en Tieme Zwanenburg gaan de marathon van Rotterdam lopen! Naast hun eigen sportieve doelstelling willen zij zo veel mogelijk geld ophalen voor  Stichting Kans Tegen Kanker.
Het idee om een marathon te lopen ontstond als grapje op een verjaardag ongeveer een half jaar geleden. Om ervoor te zorgen dat we ons echt gingen committeren aan het lopen van de 42 kilometer, leek het ons een goed idee om hier een goed doel aan te hangen. De keuze voor Kans Tegen Kanker was snel gemaakt. Ongeveer 8 jaar geleden werd er bij Han Heerkens (vader van Roald) kanker geconstateerd, al snel werd duidelijk dat hij in Nederland werd gezien als uitbehandeld. In het buitenland waren er echter nog wel behandelingen mogelijk met een kans op genezing. De kosten voor deze behandeling werden niet vergoed, iets wat door Han als zeer onrechtvaardig werd beschouwd. In plaats van de strijd aan te gaan met de zorgverzekeraar koos Han ervoor om positieve energie te steken in het oprichten van Kans Tegen Kanker.
Helaas overleed Han in mei 2016, veel later dan geprognotiseerd in 2011.
Wij lopen deze marathon voor Han en alle lotgenoten.
Roald, Rick en Tieme.