In Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag nemen we het op tegen goede bekende Swift uit Amsterdam. De mannen van het Olympiaplein zijn bezig aan een goede serie. De laatste zeven wedstrijden werd er niet verloren en de laatste drie wedstrijden werden zelfs omgezet in winst. Tussen de wedstrijden zitten een aantal uitslagen tegen sterke tegenstanders. In januari werd het sterke Ter Leede in Sassenheim met 1-2 verslagen. In eigen huis knokte de Amsterdammers, zich een paar weken geleden, tegen koploper Volendam knap terug van een 1-4 achterstand naar een 4-4 gelijkspel Afgelopen zaterdag werd er afgerekend met Spijkenisse. De mannen van scheidend trainer Bart Logchies hebben de weg omhoog duidelijk gevonden.

Jodan Boys heeft vorige week de belangrijke en moeilijke uitwedstrijd bij FC ’s-Gravenzande met 0-1 gewonnen. Na één verliespartij en twee remises was de overwinning weer erg fijn. Je zou kunnen zeggen dat Jodan Boys net als Swift bezig is aan een sterke reeks. Van de laatste elf wedstrijden werd er slechts eenmaal verloren en twee keer gelijkgespeeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat Jodan Boys omhoog mag kijken. Na de eerste periode stond Jodan Boys op een promotiedegradatie plaats voor naar de eerste klasse en was het vijf punten verwijderd van een plek die recht gaf op handhaving. Nu na eenentwintig wedstrijden is Jodan Boys slechts twee punten verwijderd van de nummer drie van de ranglijst, SC Feyenoord.

Zowel Jodan Boys als Swift zullen komend weekend het goede gevoel vast willen houden. In Amsterdam was Jodan Boys eerder dit seizoen met 0-1 de sterkste. Wie er dit keer met drie punten vandoor gaat weten we om zaterdagmiddag om 16.30 uur. Eén ding staat vast het zal weer een spannende pot worden tussen de ploegen van captains Leroy Brank en Mike Ruijter

De wedstrijd staat onder leiding van de heer W.M. Kieft. Hij wordt geassisteerd door de heren R. Leenstra en I.J. Larijn

De toegang is vrij! Forza Jodan Boys!!