In Blogs

Even een kort voorstelrondje voor degene die mij niet kennen: Ik ben geboren en getogen in Gouda, 25 jaar oud en fervent voetballer. Toen ik de 5 kaarsjes uitblies op mijn taart mocht ik gaan kiezen voor een voetbalclub. Eigenlijk was er maar één logische keuze en dat was Jodan Boys! Sinds mijn 5e voetbal ik hier met veel plezier en momenteel speel ik in het 2e / 3e elftal. Deze mooie club wordt gedragen door vrijwilligers en ik vond dat ik hierin niet achter kon blijven. Daarom ben ik sinds vanaf januari aangesloten als vrijwilliger bij de sponsorcommissie.

Maar waarom heb ik gekozen voor de sponsorcommissie en niet voor een andere taak? Naast het feit dat ik hiermee een bijdrage lever aan de club sluit het ook nog is aan bij mijn werk als marketeer bij de Goudse Verzekeringen. Daarnaast zijn de sponsorinkomsten essentieel voor het voortbestaan van de club (net als de vele vrijwilligers die zich elke week weer inzetten). Ik heb er enorm veel zin in om mijn steentje bij te dragen voor deze club en mij vol in te zetten voor de sponsorcommissie.

Tot slot: in mijn eerste twee maanden in de sponsorcommissie zijn we al tegen iets aangelopen wat voor de leden van de Jodan Boys de aandacht geniet! Op de Jodan Boys site staan bovenin de webpagina het kopje ‘Gratis doneren’ vermeldt. Op deze pagina staan onwijs veel mooie bedrijven (hierbij o.a. te denken aan de MediaMarkt, Coolblue, Zalando en de Hema) die een percentage doneren aan Jodan Boys indien je via de link online een aankoop doet. Zelf had ik er eerder nog niet van gehoord, maar hier valt onwijs veel te halen voor de club! Dit gaan we dus meer onder de aandacht brengen en beter inrichten op de website.

Shop je dus regelmatig online en wil je ook nog is een financiële bijdragen leveren aan deze prachtige vereniging? Doe dit dan via de volgende link! https://cvvdejodanboys.nl/gratis-doneren/

Rob den Boon, nieuw lid van de Sponsorcommissie van Jodan Boys