In Nieuws, Nieuws Voetbaltechnische Commissie

Het bestuur van Jodan Boys zal in de aanstaande ledenvergadering van juli van dit jaar aan de leden goedkeuring vragen voor de benoeming van Gerrit de Jong als bestuurslid voetbaltechnische zaken.

Gerrit is al ruim 40 jaar lid van onze vereniging en heeft na zijn actieve voetbalcarrière waarin hij ruim 15 jaar lid is geweest van de A-selectie een grote diversiteit aan functies binnen onze club vervuld. Naast VTC-lid heeft Gerrit de rol van teammanager van ons 1e mannen-team vervuld en is hij vervolgens bijna 10 jaar als jeugdtrainer en de afgelopen 4 jaar als trainer van ons vrouwen-1 team actief geweest. Gerrit is in het bezit van de KNVB UEFA-C trainerslicentie.

“Met Gerrit is er weer een echt lid van de Jodan Boys familie toegevoegd aan ons bestuur”, aldus voorzitter Marco Kastelein.

“Door zijn bestuurlijke en maatschappelijk ervaring gekoppeld aan zijn brede kennis en ervaring binnen onze club zijn wij ervan overtuigd dat Gerrit in nauwe samenwerking met de huidige voetbaltechnische commissieleden de bestaande voetbaltechnische organisatie verder zal professionaliseren. Hierbij zullen voortdurend de belangen worden gewogen van ALLE voetballende leden; prestatie en opleiden gaan hand in hand met recreatie voor zowel jongens en meiden als vrouwen en mannen.”

Gerrit de Jong zal al met ingang van 1 maart 2019 met zijn werkzaamheden starten. Wij wensen hem daarbij veel succes en plezier toe.