In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag neemt Jodan Boys het in de derde ronde van de KNVB districtsbeker op tegen Schipluiden dat uitkomt in de derde klasse B. In de winterstop kwamen wij de ploeg uit Schipluiden al tegen in Spanje. Heel toevallig waren de mannen met een grote selectie afgereisd naar Malaga net als Jodan Boys en trainde ze op hetzelfde complex als de Gouwenaars.

Schipluiden staat op dit moment op de vierde plaats in de competitie en won afgelopen zaterdag met 4-0 van Naaldwijk. In de voorronde van de beker boekte Schipluiden monsterscores tegen Wanica Stars en VOB. Beide ploegen werden met ruime cijfers opgerold, met respectievelijk 17-1 en 12-1. In de tweede ronde versloeg Schipluiden competitiegenoot Maasdijk.

Jodan Boys was vorig weekend vrij en zag Zwaluwen met 2-1 winnen van Nootdorp. De uitkomst is bekend. Beide ploegen gaan op 30 maart in Capelle a/d IJssel spelen om het periodekampioenschap. Voor Jodan Boys is de beker ook een belangrijk speerpunt in het seizoen. Jodan Boys wil zich weer plaatsen voor de landelijk KNVB beker.

In de eerste ronde was Jodan Boys in n0vember in een koud en grijs Den Haag met 1-3 te sterk voor VUC. Net voor kerst speelde Jodan Boys in de tweede ronde tegen BVCB. Na 1-1 in de reguliere speeltijd was Jodan Boys sterker in de penaltyserie.

Zaterdag zal Jodan Boys gebrand zijn om de vierde ronde van het toernooi te bereiken. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt! Tot zaterdag!