In Nieuws Jodan Boys 1

Door het gelijke spel vorige week in Capelle, leek Jodan Boys de periodetitel uit het hoofd te kunnen zetten. Zwaluwen zou bij winst tegen Nootdorp, met twee doelpunten verschil, de koppositie overnemen. Nootdorp gooide echter roet in het eten. Na een verbeten strijd tussen Zwaluwen en Nootdorp kwamen de Vlaardingers niet verder dan 2-1, waardoor Jodan Boys en Zwaluwen gelijk zijn geëindigd. Ook het doelsaldo en het aantal gescoorde doelpunten is gelijk. Een beslissingswedstrijd moet voor een winnaar gaan zorgen.

De wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld.Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de wedstrijd wordt gespeeld. We houden u via onze kanalen op de hoogte.

Hoe mooi zou het zijn als we de periode alsnog weten te winnen. Het wordt in ieder geval een strijd tussen twee ploegen die een hele goede serie hebben neergezet in de tweede periode. Laten wij ervoor zorgen dat we als twaalfde man achter de ploeg staan!! Forza Jodan Boys!!